Algemene voorwaarden van Villa4Kids

Algemene voorwaarden van VielvoyeKids Toys & Gifts / Villa4Kids

Artikel 1. Algemeen
1. VielvoyeKids Toys & Gifts / Villa4Kids hierna te noemen VielvoyeKids.
2. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere bestelling die je sluit met VielvoyeKids. Afwijken van deze algemene voorwaarden is alleen mogelijk als beide partijen dit schriftelijk overeenkomen.
3. VielvoyeKids behoudt zich het recht om deze voorwaarden ten alle tijde te wijzigen. Van toepassing is steeds de laatste versie of de versie zoals die ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst geldig was.

Artikel 2. Overeenkomst
1. Na schriftelijke bevestiging, per e-mail, van je bestelling is er sprake van een overeenkomst.
2. Bestellingen worden alleen in Nederland en België geleverd.
3. VielvoyeKids kan bestellingen annuleren. Bij annulering krijg je telefonisch of via een e-mail bericht met reden van annulering.

Artikel 3. Prijzen en verzendkosten
1. Alle genoemde prijzen zijn in Euro's. De prijzen op de website zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.
2. De verzendkosten voor een bestelling met een adres in Nederland zijn vanaf € 5,50 met track en trace code.
3. De verzendkosten voor een bestelling met een adres in belgië zijn € 9,95 met track en trace code.

Artikel 4. Betalingen
1. Betaling van je bestelling kan via de aangeboden betaalmogelijkheden.
2. Is de betaling niet gelukt neem dan contact op met VielvoyeKids, anders vervalt je bestelling.
3. VielvoyeKids kan, zonder daardoor in verzuim te komen, een aanbod tot betaling weigeren, indien er een andere manier van betaling wordt voorgesteld.
4. Je kunt ook kiezen voor achteraf betaling. Dit gaat via Klarna.
Betaalmethode van Klarna
In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bied VielvoyeKids je de mogelijkheid aan om achteraf te betalen. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.
Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vind je hier. Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Artikel 5. Levering
1. Zodra je betaling ontvangen is, wordt je bestelling verstuurd naar het opgegeven adres.
2. VielvoyeKids streeft ernaar om je bestelling binnen 1 - 2 werkdagen te versturen. Bestellingen worden verstuurd met DHL of PostNL.
3. VielvoyeKids is niet aansprakelijk voor onjuiste en/of onvolledige verstrekte gegevens. Komt het pakket retour vanwege een verkeerd adres, dan ontvang je het aankoopbedrag -/- de verzendkosten retour op je rekening.
4. VielvoyeKids is niet aansprakelijk voor schade of verlies ontstaan tijdens transport. VielvoyeKids verplicht zich om de producten zo te verpakken, dat eventuele schade tot een minimum beperkt wordt.

Artikel 6. Reclameren/Retourneren/Annuleren
1. Na ontvangst van de bestelling dien je de producten te controleren. Bij eventuele gebreken en/of je bent niet tevreden, meldt dit dan binnen twee dagen na ontvangst van je bestelling per e-mail aan VielvoyeKids. De melding dient een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving van het gebrek te bevatten zodat VielvoyeKids in staat is adequaat te reageren. Je dient VielvoyeKids in de gelegenheid te stellen een klacht op te lossen.
2. VielvoyeKids accepteert alleen retouren die vooraf zijn gemeld en door VielvoyeKids zijn bevestigd.
3. Annuleren van je bestelling is mogelijk. Je ontvangt binnen 2 werkdagen het volledige bedrag retour.
4. Annuleringen of retourzendingen kun je doorgeven via info@villa4kids.nl onder vermelding van je naam en ordernummer.Instructies voor het retourneren staan in de bevestigingsmail.

Artikel 7. Overmacht
1. Onder overmacht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan, alle van buitenkomende oorzaken waarop VielvoyeKids geen invloed kan uitoefenen en waardoor VielvoyeKids niet in staat is zijn verplichtingen na te komen. Bijvoorbeeld ziekte, stakingen of storingen.
2. Is er sprake van overmacht dan ontvang je schriftelijk, per e-mail, bericht.
3. In geval van overmacht heeft VielvoyeKids of een wederpartij het recht om de bestelling te annuleren en de overeenkomst te ontbinden zonder enige verplichting tot het betalen van schadevergoeding.

Artikel 8. Bedrijfsinformatie
1. VielvoyeKids Toys & Gifts h/o Speelgoedwinkel Villa4Kids staat geregistreerd in het handelsregister onder nummer: 24466392
2. VielvoyeKids is een online winkel gevestigd in Zevenhuizen. Gemeente Zuidplas. Provincie Zuid Holland.
3. VielvoyeKids handelt onder de naam speelgoedwinkel Villa4Kids. Het postadres is Staringstraat 25 in Zevenhuizen.

Artikel 9. Privacy beleid
1. De door jouw ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt om de bestelling te verwerken.
2. Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je op de hoogte te houden van de status van je bestelling.
3. VielvoyeKids slaat geen persoonlijke gegevens op en geeft je gegevens niet aan derden.

www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN