Buitenspeelgoed online kopen bij Villa4Kids
villa4kids speelgoed schoolspullen kinderservies en kinderkamer decoratie

Buitenspeelgoed voor kinderen van 0 - 6 jaar

Buitenspelen is niet alleen leuk en gezond, maar is ook belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Bij Villa4Kids vind je een uitgebreid assortiment buitenspeelgoed. Van buitenspelen speelgoed en zandspeelgoed voor peuters en kleuters tot waterspeelgoed en opblaasbare zwembaden om heerlijk af te koelen in de zomer.

Buitenspeel speelgoed categorieën

>Buitenspelen >Water speelgoed    
 
>Zandspeelgoed >Zwembaden    
 

Sorteer op:
1 - 2 - Volgende

Intex - Opblaasbare Eenhoorn


OutOfStock
17.95

Intex - Opblaasbare Flamingo


OutOfStock
15.95

Intex - Opblaasbare Krokodil


OutOfStock
8.95

Kinderstep - Rood


InStock
32.95

Kinderstep - Roze


InStock
32.95

Intex - Opblaasbare Lama


OutOfStock
15.95

Intex - Zwembad Eenhoorn


OutOfStock
16.95

1 - 2 - Volgende

Buitenspelen speelgoed kopen

Buitenspelen speelgoed kopen doe je bij Villa4Kids. Er is een ruime keuze uit speelgoed om mee buiten te spelen. Rolschaatsen, stoepkrijt en speelgoed voor in de zandbak.

Ook aan de warme zomerdagen is gedacht. Villa4Kids verkoopt naast waterpistolen ook verschillende opblaasbare zwembaden.

Speelgoed kopen met persoonlijke service

Wanneer je online buitenspeel speelgoed koopt op villa4kids.nl ben je zeker van een goede en persoonlijke service. Gaat er iets mis met de bestelling? Mail of bel naar Villa4Kids voor een snelle oplossing.

Plaats je een bestelling op maandag t/m vrijdag, dan wordt je bestelling dezelfde dag of eerstvolgende werkdag verstuurd. Na verzending van je bestelling staat de bezorger vaak al de volgende dag voor je deur. Elk pakket is makkelijk online te volgen met de track en trace code.

Het kan natuurlijk gebeuren dat het product te groot, te klein of toch anders van kleur is dan gedacht. Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst kan je je bestelling of een deel ervan retourneren.


www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN