Houten letters gemaakt van gerecycled oud hout

Wil je houten letters kopen als cadeau voor een kraamfeest of als decoratie in de babykamer of woonkamer? Bij Villa4Kids vind je handgemaakte houten letters gemaakt van gerecycled oud hout. Elke letter is uniek en verschillend, dus het is altijd een origineel cadeautje!

Sorteer op:
 
 

Houten letters kopen

Wil je een uniek cadeau kopen? Koop dan houten letters bij Villa4Kids. Hier vind je alfabetletters gemaakt van gerecycled oud hout van het merk Nature and Style. Elke letter is anders.

Een naam in houten letters is een leuk en origineel cadeautje voor een kraamfeest. Ook staat een houten letters naam erg leuk als decoratie in de babykamer of woonkamer.


Voorbeeld houten letters

 

Houten letters kopen met persoonlijke service

Wanneer je online houten letters koopt op villa4kids.nl ben je zeker van een goede en persoonlijke service. Gaat er iets mis met de bestelling? Mail of bel naar Villa4Kids voor een snelle oplossing.

Plaats je een bestelling op maandag t/m vrijdag, dan staat de bezorger vaak binnen 1 - 2 werkdagen voor je deur. Elk pakket is makkelijk online te volgen met de track en trace code.

Het kan natuurlijk gebeuren dat het product te groot, te klein of toch anders van kleur is dan gedacht. Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst kan je je bestelling of een deel ervan retourneren.


www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN