Houten lettertreintjes online kopen bij Villa4Kids

Houten lettertreintjes in blank en gekleurd hout

Een houten trein met de naam van de pasgeboren baby is een bijzonder en persoonlijk geboortecadeau. Het is een onvergetelijk cadeau voor elk kindje en kan jarenlang blijven staan als decoratie in de kinderkamer.

Sorteer op:
 
 

Houten lettertreintjes kopen

Houten lettertreintjes koop je bij Villa4Kids. Een houten naamtreintje is een leuk en origineel cadeautje voor een kraamfeest. Ook staat zo'n treintje erg leuk als decoratie in de babykamer.

Het assortiment bestaat uit locomotiefjes, wagonnetjes en letters in blank en gekleurd hout.

De treintjes kunnen onderling iets verschillen van kleur en structuur omdat hout een natuurproduct is.

Lettertreintjes kopen met persoonlijke service

Wanneer je online houten lettertreintjes koopt op villa4kids.nl ben je zeker van een goede en persoonlijke service. Gaat er iets mis met de bestelling? Mail of bel naar Villa4Kids voor een snelle oplossing.

Plaats je een bestelling op maandag t/m vrijdag, dan staat de bezorger vaak binnen 1 - 2 werkdagen voor je deur. Elk pakket is makkelijk online te volgen met de track en trace code.

Het kan natuurlijk gebeuren dat het product te groot, te klein of toch anders van kleur is dan gedacht. Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst kan je je bestelling of een deel ervan retourneren.


www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN