Kinderservies online kopen bij Villa4Kids

Kinderservies ontbijtsets voor baby's, peuters en kleuters

Kinderservies om bij het ontbijt of voor bij de lunch te gebruiken. Servies wat tegen een stootje kan of magnetronbestendig is, is ideaal voor baby's, peuters en kleuters. Een eigen bord, een kom, een beker en bestek met zijn of haar favoriete karakter of afbeelding. Hoe leuk is dat voor je kindje bij het ontbijt of voor bij de lunch.

Let op! De NVWA adviseert om servies van melaminekunststof die door kinderen tot 3 jaar gebruikt worden, alleen voor koud of lauw eten en drinken te gebruiken.

Sorteer op:
 
Babyservies - Mickey Mouse - 3-delig


InStock
€ 13.95 nu € 9.95

 

Kinderservies kopen

Kinderservies koop je bij Villa4Kids. Servies wat tegen een stootje kan of in de magnetron mag is ideaal voor je baby, peuter of kleuter.

Het assortiment bestaat uit verschillende eetsets met een bord, een kom, een beker en ook zijn er eetsets met bestek. Op het kinderservies staan bekende karakters of afbeeldingen.

Let op! De NVWA adviseert om servies van melaminekunststof die door kinderen tot 3 jaar gebruikt worden, alleen voor koud of lauw eten en drinken te gebruiken.

Kinderservies kopen met persoonlijke service

Wanneer je online kinderservies koopt op villa4kids.nl ben je zeker van een goede en persoonlijke service. Gaat er iets mis met de bestelling? Mail of bel naar Villa4Kids voor een snelle oplossing.

Plaats je een bestelling op maandag t/m vrijdag, dan staat de bezorger vaak binnen 1 - 2 werkdagen voor je deur. Elk pakket is makkelijk online te volgen met de track en trace code.

Het kan natuurlijk gebeuren dat het product te groot, te klein of toch anders van kleur is dan gedacht. Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst kan je je bestelling of een deel ervan retourneren.


www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN