Kinderservies online kopen bij Villa4Kids
villa4kids speelgoed schoolspullen kinderservies

Kinderservies ontbijtsets voor baby's, peuters en kleuters

Een speciaal kinderservies voor je baby of peuter. Een eigen bord, een kom, een beker en bestek met zijn of haar favoriete karakter of afbeelding. Hoe leuk is dat voor bij het ontbijt of voor bij de lunch.

Bij Villa4Kids vind je kinderservies eetsets gemaakt van melamine of bamboe met melaminehars met een leuke afbeelding of met bekende karakters van Disney en Nickelodeon.

Let op! De NVWA adviseert om servies van melaminekunststof die door kinderen tot 3 jaar gebruikt worden, alleen voor koud of lauw eten en drinken te gebruiken.

Sorteer op:
 
 

Is melamine en bamboe breekbaar?

Ja, melamine en bamboe is breekbaar. Het kinderservies kan wel tegen een stootje, maar wanneer het hard op de grond valt kan het servies toch kapot gaan.

Is kinderservies van melamine en bamboe schadelijk voor mijn kind?

Ja, het kan schadelijk zijn bij verkeerd gebruik. Gebruik het servies alleen voor koud of lauw eten en drinken. Bij een temperatuur van boven de 70 graden komt er de stof Formaldehyde vrij. Teveel van deze stof is schadelijk voor de gezondheid.

 


www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN