Ervaringen van klanten van Villa4Kids
villa4kids speelgoed schoolspullen kinderservies en kinderkamer decoratie

Ervaringen met Villa4Kids

Schrijf een beoordeling over Villa4Kids, deel hier je ervaring en laat klanten weten wat zij kunnen verwachten.
Geplaatst door: Van apeldoorn 24-04-2022 09:16:19
Beoordeling:
Alles goed en snel geleverd
Geplaatst door: vd Donk 18-01-2022 15:40:55
Beoordeling:
Duidelijke webshop. Snel verstuurd en de volgende dag al in huis! Top!
Geplaatst door: Omie 23-12-2021 22:38:32
Beoordeling:
Leuk speelgoed. Helder wat wel of niet nog aanwezig is. Snelle bezorging; goed verpakt. Dank je wel! Top!
Geplaatst door: Diana 2-11-2021 07:20:41
Beoordeling:
Erg tevreden met mijn bestelling. Supersnel geleverd. Het enige minpuntje was de verpakking waarin mijn bestelling zat. Het artikel zat in een doos waarin normaal gesproken horeca keukenrollen worden verpakt. Dat zorgde even voor wat verwarring tijdens het aanbieden van het pakket door postnl. Voor de rest tevreden.
Geplaatst door: Esmée 26-10-2021 15:25:45
Beoordeling:
Super tevreden met mijn bestelling! Ik had het houten naam treintje besteld, echter had ik perongeluk het locomotiefje dubbel besteld. Villa4kids heeft contact opgenomen om te kijken of het goed was gegaan, gelijk mijn geld teruggekregen.

Super bedrijf, klantvriendelijk en je krijgt je pakketje snel binnen. Bovendien ziet het treintje er super uit! Ik raad het zeker aan.
Geplaatst door: Sandra 20-10-2021 20:45:42
Beoordeling:
Mijn bestelling binnen 2 dagen ontvangen. Goed en netjes ingepakt.
Geplaatst door: Mary 17-08-2021 20:23:26
Beoordeling:
Goede en snelle service! Met zorg verpakt!
Geplaatst door: Eva 7-07-2021 10:56:03
Beoordeling:
Dank je wel voor de snelle levering!
Geplaatst door: Marc Joustra 13-04-2021 15:22:39
Beoordeling:
Ging heel soepel en levering dezelfde dag aan de deur!
Geplaatst door: Elly Hoornweg 19-03-2021 12:22:44
Beoordeling:
Zeer vriendelijk contact.
1 - 2 - 3 - 4 - Volgende

www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN