Ervaringen van klanten van Villa4Kids
villa4kids speelgoed schoolspullen kinderservies

Ervaringen met Villa4Kids

Schrijf een beoordeling over Villa4Kids, deel hier je ervaring en laat klanten weten wat zij kunnen verwachten.
Geplaatst door: Tony 8-11-2022 21:59:01
Beoordeling:
Een foutje in mijn bestelling werd kosteloos gecorrigeerd. Bestelling werd ook zeer snel bezorgd. Echt top!!
Geplaatst door: Marcia Jansen 26-10-2022 21:00:21
Beoordeling:
Alles goed & snel geleverd
Had per ongeluk 2x locomotief besteld en werd netjes gemaild of dit wel de bedoeling was ! Dankje
De ontvanger was ook erg blij met de trein als kraamkado
Geplaatst door: Amanda 24-10-2022 21:37:47
Beoordeling:
Hoi Esther, nogmaals hartelijk bedankt voor je goede service. Heel fijn dat we het cadeautje zo snel konden ontvangen, ook met hulp van je sportieve zoon. Het cadeau was een succes. Dank je wel en tot ziens.
Geplaatst door: herma 21-10-2022 09:06:58
Beoordeling:
Een leuke lettertrein besteld, snel geleverd en netjes verpakt.
Geplaatst door: Eveliene 15-08-2022 14:44:52
Beoordeling:
Hele leuke lettertreintjes. Goed verpakt en de ontvanger was er heel blij mee.
Geplaatst door: Van apeldoorn 24-04-2022 09:16:19
Beoordeling:
Alles goed en snel geleverd
Geplaatst door: vd Donk 18-01-2022 15:40:55
Beoordeling:
Duidelijke webshop. Snel verstuurd en de volgende dag al in huis! Top!
Geplaatst door: Omie 23-12-2021 22:38:32
Beoordeling:
Leuk speelgoed. Helder wat wel of niet nog aanwezig is. Snelle bezorging; goed verpakt. Dank je wel! Top!
Geplaatst door: Diana 2-11-2021 07:20:41
Beoordeling:
Erg tevreden met mijn bestelling. Supersnel geleverd. Het enige minpuntje was de verpakking waarin mijn bestelling zat. Het artikel zat in een doos waarin normaal gesproken horeca keukenrollen worden verpakt. Dat zorgde even voor wat verwarring tijdens het aanbieden van het pakket door postnl. Voor de rest tevreden.
Geplaatst door: Esmée 26-10-2021 15:25:45
Beoordeling:
Super tevreden met mijn bestelling! Ik had het houten naam treintje besteld, echter had ik perongeluk het locomotiefje dubbel besteld. Villa4kids heeft contact opgenomen om te kijken of het goed was gegaan, gelijk mijn geld teruggekregen.

Super bedrijf, klantvriendelijk en je krijgt je pakketje snel binnen. Bovendien ziet het treintje er super uit! Ik raad het zeker aan.
1 - 2 - 3 - 4 - Volgende

www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN