Ervaringen van klanten van Villa4Kids
villa4kids speelgoed schoolspullen kinderservies en kinderkamer decoratie

Ervaringen met Villa4Kids

Schrijf een beoordeling over Villa4Kids, deel hier je ervaring en laat klanten weten wat zij kunnen verwachten.
Geplaatst door: J 14-11-2020 19:25:35
Beoordeling:
Woooow net mijn pakje in ontvangst genomen. Hoe mooi en lief! Heel netjes ingepakt. Bedankt voor de snelle service.
Geplaatst door: Esther 19-10-2020 22:20:18
Beoordeling:
Snelle verzending en goede kwaliteit spullen! Zeer tevreden!
Geplaatst door: Marjolein 19-10-2020 10:15:35
Beoordeling:
Onze bestelling super snel ontvangen. De spulletjes die niet pasten konden ook gemakkelijk geretourneerd worden. Heel fijn winkelen zo!
Geplaatst door: Anjo 24-09-2020 10:28:09
Beoordeling:
Wat een fantastische service! Bij deze winkel ben je geen nummer, maar een klant! Mensen met hart voor kinderen! Bedankt!
Geplaatst door: Madelon 13-09-2020 18:15:50
Beoordeling:
Snelle levering, snelle, vriendelijke en persoonlijke reactie op email, mooie kwaliteit van de producten (zwembroeken). Gratis retour sturen en supersnelle terugbetaling. Een webwinkel naar mijn hart.
Geplaatst door: Jeroen 8-08-2020 10:26:29
Beoordeling:
Hi Esther, Bedankt voor dit bericht en de fijne communicatie. Wanneer we in de toekomst weer een geboorte hebben, dan ga ik Villa4kids zeker weer opzoeken. Dit was echt top.
Merci beaucoup!
Geplaatst door: M.n 14-07-2020 17:52:47
Beoordeling:
Voor mijn zoontje heb ik een houten hijskraan gekocht op deze site. Na het openmaken bleek dat de onderdelen niet goed was voorgeschroefd.
Na het sturen van een mail kwamen de goede onderdelen snel onze kant op. De hijskraan werkt nu goed!!
Super service! Ik raad deze site zeker aan.
Geplaatst door: Sylvia 24-04-2020 20:44:23
Beoordeling:
Een serviesset van Minnie Mouse besteld. Deze was verpakt in leuke folie met een leuke strik.
Geplaatst door: Doutsje 12-03-2020 21:58:41
Beoordeling:
Ik kreeg precies wat ik besteld had en de volgende dag al in huis. Het was ook nog leuk verpakt met strikje erom. Kon er zo mee naar een verjaardag.
Geplaatst door: Titia 12-03-2020 21:57:38
Beoordeling:
Goede levering, waarbij we heel goed op de hoogte werden gehouden van de status. Prachtig kindertheater & marktkraam ineen van Jouéco, goed voor dubbel speelplezier! Mooie kwaliteit, heel blij mee.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - Volgende

www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN