Rugzakken voor peuter of kleuter online kopen bij Villa4Kids
villa4kids speelgoed schoolspullen kinderservies en kinderkamer decoratie

Rugzakken en schooltassen voor peuters en kleuters?

Ben je op zoek naar een rugzak of schooltas voor je peuter of kleuter? Bij Villa4Kids vind je leuke kinderrugzakken voor jongens en meisjes in de leeftijd van 2 t/m 6 jaar.

Sorteer op:
 
 

Kinderrugzak Kopen

Een rugzak voor je peuter of kleuter koop je bij Villa4Kids. Hier vind je de juiste rugzak voor je kindje vanaf peuterspeelzaal t/m groep 3.

Wanneer je kindje naar school gaat is een goede en leuke rugzak een onmisbaar item. Voor de jongste kinderen moet een rugzak niet te groot zijn, maar er moet wel ruimte zijn voor drinken, koekje, klein speelgoed en reservekleertjes.


Blog: Welke maat kinderrugzak is juist

Een rugzak kopen met persoonlijke service

Wanneer je online een kinderrugzak koopt op villa4kids.nl ben je zeker van een goede en persoonlijke service. Gaat er iets mis met de bestelling? Mail of bel naar Villa4Kids voor een snelle oplossing.

Plaats je een bestelling op maandag t/m vrijdag, dan staat de bezorger vaak binnen 1 - 2 werkdagen voor je deur. Elk pakket is makkelijk online te volgen met de track en trace code.

Het kan natuurlijk gebeuren dat het product te groot, te klein of toch anders van kleur is dan gedacht. Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst kan je je bestelling of een deel ervan retourneren.


www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN