Babyspeelgoed online kopen bij Villa4Kids
villa4kids speelgoed schoolspullen kinderservies

Op zoek naar babyspeelgoed?

Ben je op zoek naar speelgoed voor een baby? Babyspeelgoed is goed voor de ontwikkeling van de motoriek en zintuigen van je kindje. Bij Villa4Kids vind je een uitgebreid assortiment baby speelgoed. Van leuke kraamcadeautjes, rammelaars en knuffeldoekjes voor baby's vanaf 0 - 3 maanden tot babyspeelgoed met licht en geluid en houten speelgoed voor kleintjes vanaf 6 - 12 maanden.
 
Leuke kraamcadeautjes

Kraamcadeaus

Wanneer je op kraamvisite gaat wil je natuurlijk een leuk cadeau voor de pasgeboren baby geven. Bij Villa4Kids vind je verschillende kraamcadeaus voor een jongen of een meisje.

 

Muziekmobielen

Voor de eerste maanden is een muziekmobiel voor boven het bedje of de box ideaal. De muziek werkt rustgevend voor je baby. Na een tijdje kan je baby de speeltjes zien en volgen.

Naar muziekmobielen

Rammelaars

Wanneer je baby ongeveer 3 - 4 maanden oud is kan je kindje naar speelgoed grijpen en vasthouden. Een rammelaar is dan leuk speelgoed voor je kleintje.

Naar rammelaars

 
Houten babyspeelgoed
Badspeelgoed voor baby peuter kleuter
 
Peuterspeelgoed
 

Sorteer op:
 
Vtech - Baby - Babywalker


OutOfStock
44.99

 
Babyspeelgoed
  • In de eerste 0 tot 6 maanden ontdekt je baby de wereld door van alles in de mond stoppen. Help je baby door deze fase met een zachte knuffel of speelkubus, rammelaar en bijtring.
  • Na ongeveer 6 maanden wordt je baby actiever. Ze rollen van rug naar buik, proberen te kruipen en zitten. In deze fase is babyspeelgoed met licht en geluid de grote favoriet.
  • Wanneer je kindje al zelfstandig kan zitten is een stapeltoren of een vormenstoof erg leuk om mee te spelen. Zo leert je baby verschillende vormen en kleuren. Torens vallen om en blokjes verdwijnen.
  • Rond 12 maanden gaan de meeste baby’s proberen te staan om daarna de eerste stapjes rond de box of tafel te gaan zetten. Een babywalker is dan bijvoorbeeld een handig hulpmiddel.

www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN