Babyspeelgoed online kopen bij Villa4Kids
villa4kids speelgoed schoolspullen kinderservies en kinderkamer decoratie

Op zoek naar babyspeelgoed?

Ben je op zoek naar speelgoed voor een baby? Bij Villa4Kids vind je een uitgebreid assortiment babyspeelgoed. Van houten naamtreintjes en leuke kraamcadeautjes voor een pasgeboren baby, rammelaars en knuffels voor baby's vanaf 0 maanden tot activiteiten speelgoed en babywalkers voor kleintjes rond de 12 maanden.
KraamcadeausHouten lettertreintjes zijn een leuk kraamcadeautje.

Filter op categorie
Filter op merk
Filter op karakter
Filter op serie
Sorteer op:
1 - 2 - 3 - 4 - Volgende

Clementoni - Speelmat


InStock
29.95

nieuw
Tiamo - Nijntje - Bal - Fun at Sea


InStock
10.95

1 - 2 - 3 - 4 - Volgende

Babyspeelgoed
  • In de eerste 0 tot 6 maanden ontdekt je baby de wereld door van alles in de mond stoppen. Help je baby door deze fase met een zachte knuffel of speelkubus, rammelaar en bijtring.
  • Na ongeveer 6 maanden wordt je baby actiever. Ze rollen van rug naar buik, proberen te kruipen en zitten. In deze fase is babyspeelgoed met licht en geluid de grote favoriet.
  • Wanneer je kindje al zelfstandig kan zitten is een stapeltoren of een vormenstoof erg leuk om mee te spelen. Zo leert je baby verschillende vormen en kleuren. Torens vallen om en blokjes verdwijnen.
  • Rond 12 maanden gaan de meeste baby’s proberen te staan om daarna de eerste stapjes rond de box of tafel te gaan zetten. Een babywalker is dan bijvoorbeeld een handig hulpmiddel.

www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN