Informatie over verzenden en retourneren bij Villa4Kids
villa4kids speelgoed schoolspullen kinderservies en kinderkamer decoratie

Verzenden en retourneren bij Villa4Kids

Let op! Op dit moment is het erg druk bij de bezorgdiensten, je bestelling kan langer onderweg zijn.

Verzenden

Verzendkosten Nederland
Prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn voor een leveradres in Nederland € 4,95 per bestelling.

Verzendkosten België
Prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn voor een leveradres in België € 7,95 per bestelling.

De verzending
De bestellingen worden verstuurd met DHL Parcel. Je bestelling wordt dezelfde werkdag of de volgende werkdag verstuurd. (maandag t/m vrijdag)
  • Op zaterdag, zondag en landelijke feestdagen worden er geen bestellingen verstuurd.
Een ander afleveradres
Het is mogelijk om je bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kan aangegeven worden tijdens het bestelproces.

Het volgen van je bestelling
Elke bestelling heeft een Track en Trace code. De voortgang van het bezorgen van je bestelling kun je zelf volgen met deze code. De Track en Trace code ontvang je aan het einde van de middag of begin van de avond per e-mail op het opgegeven e-mail adres.

Het Milieu
We willen graag ons steentje bijdragen voor een beter milieu. Het kan dus zijn dat je je bestelling in een doos ontvangt die er gebruikt uitziet of een andere bedrukking heeft.

De bezorging
De meeste pakketten worden door DHL Parcel binnen 1 - 3 dagen bezorgd, zelfs op zaterdag.
  • Op zondag, maandag en landelijke feestdagen worden er geen pakketten bezorgd.
Een enkele keer gebeurd het dat een pakket verkeerd gesorteerd is of heel soms is het pakket eventjes zoek. Je bestelling is in dit geval langer onderweg. Ik vraag je begrip hiervoor.

Retourneren

Een gekocht product kan tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour worden gestuurd. Je hebt daarna nogmaals 14 dagen om het product terug te sturen. Let op! Het gekochte product moet wel in de originele verpakking en in goede staat zijn. Zodra het product door mij ontvangen is stort ik het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten terug.
Een retourzending breng je naar een DHL Parcelshop. Zoek hier naar de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop.

Het is niet nodig om zelf te betalen voor de retourkosten. Een retourlabel kan worden aangevraagd per e-mail op info@villa4kids.nl of via contact.

Klantenservice
Is er na de bezorging van je bestelling een product verkeerd of stuk! Laat dit mij zo snel mogelijk weten per e-mail op info@villa4kids.nl
of per telefoon 06-29085219. What's app is ook mogelijk.

Heb je verder nog vragen of is er iets niet duidelijk? Mail je vraag eventueel met ordernummer naar info@villa4kids.nl of stuur je vraag via contact. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

formulier-voor-herroeping-villa4kids.pdf
www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN