Online cadeau versturen door Villa4Kids

Verzenden en retourneren bij Villa4Kids

Wat zijn de verzendkosten?

De prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten.

Verzendkosten Nederland

Verzendkosten DHL per adres in Nederland
  • Brievenbuspost € 4,00
  • Pakket € 5,50
Gratis verzending vanaf € 50,00 via DHL

Verzendkosten PostNL per adres in Nederland
  • Brievenbuspost € 5,00
  • Pakket € 6,50

Verzendkosten België

Verzendkosten DHL per adres in Belgie € 9,95
Verzendkosten PostNL per adres in Belgie € 10,95
 

Door welke bezorgdienst wordt mijn bestelling bezorgd?

Tijdens het bestelproces kan je aangeven met welke vervoerder je pakket verstuurd mag worden. Standaard staat de optie op DHL.

 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Je bestelling wordt dezelfde werkdag of de volgende werkdag afgegeven bij de gekozen bezorgdienst. (maandag t/m vrijdag)

  • Op zaterdag, zondag en landelijke feestdagen worden er geen bestellingen verstuurd.

Elke bestelling heeft een Track en Trace code. De voortgang van het bezorgen van je bestelling kun je zelf volgen met deze code. Heb je nog geen track en trace code ontvangen, dan is je bestelling nog niet verstuurd.

Na verzending worden de meeste pakketten binnen 1 - 3 dagen bezorgd.

  • Op zondag, maandag en landelijke feestdagen worden er geen pakketten bezorgd.

Een enkele keer gebeurd het dat een pakket verkeerd gesorteerd is of heel soms is het pakket eventjes zoek. Je bestelling is in dit geval langer onderweg. Ik vraag je begrip hiervoor.

Gaat het helemaal mis met de bezorging. Neem dan contact met mij op. Ik kan een zoekopdracht aanvragen bij de betreffende bezorgdienst. Het is niet nodig om zelf contact op te nemen met DHL of PostNL.

 

Kan ik een cadeau versturen naar een ander adres?

Jazeker! Het is mogelijk om je bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kan aangegeven worden tijdens het bestelproces. Ik verstuur de pakketten zonder factuur of pakbon.

 

Retourneren

Een gekocht product kan tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour worden gestuurd. Je hebt daarna nogmaals 14 dagen om het product terug te sturen. Let op! Het gekochte product moet wel in de originele verpakking en in goede staat zijn. Zodra het product door mij ontvangen is stort ik het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten terug.

Een retourzending breng je naar een DHL Parcelshop. Zoek hier naar de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop.

Het is niet nodig om zelf te betalen voor de retourkosten. Een retourlabel kan worden aangevraagd per e-mail op info@villa4kids.nl of via contact.

 

Klantenservice

Is er na de bezorging van je bestelling een product verkeerd of stuk! Laat dit mij zo snel mogelijk weten per e-mail op info@villa4kids.nl of per telefoon 06-29085219. What's app is ook mogelijk.

Heb je verder nog vragen of is er iets niet duidelijk? Mail je vraag eventueel met ordernummer naar info@villa4kids.nl of stuur je vraag via contact. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

  formulier-voor-herroeping-villa4kids.pdf
www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN