Vtech speelgoed online kopen bij Villa4Kids
villa4kids speelgoed schoolspullen kinderservies en kinderkamer decoratie

Vtech speelgoed

Ben je op zoek naar speelgoed van het merk Vtech? Bij Villa4Kids vind je een uitgebreid assortiment Vtech speelgoed. Van babyspeelgoed voor kindjes van 0 - 24 maanden tot educatief speelgoed voor peuters en kleuters.

Bekende serie's van Vtech speelgoed

Vtech speelgoed - Serie Vtech Baby   Vtech speelgoed - Serie Blub Blub Bad Vtech speelgoed - Serie Little Love
Vtech speelgoed - Serie Toet Toet Auto's Vtech speelgoed - Serie Vrolijke Vriendjes Vtech speelgoed - Serie Zoef Zoef Dieren
Vtech speelgoed - Serie ZoomiZooz

Sorteer op:
1 - 2 - 3 - Volgende

Vtech - Baby - Babywalker


InStock
54.95

1 - 2 - 3 - Volgende

Vtech Speelgoed Kopen

Vtech speelgoed kopen doe je bij Villa4Kids. Er is een ruime keuze uit babyspeelgoed en ook voor de peuters en kleuters is er genoeg speelgoed om uit te kiezen.

Het Vtech assortiment bestaat uit leerzaam speelgoed met licht en geluid geschikt voor kinderen vanaf 0 t/m 6 jaar.

Over Vtech

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en maakt Vtech elektronisch en educatief speelgoed. Op een subtiele manier combineren ze educatie en plezier in het speelgoed. Kies je voor Vtech, kies je voor leerzaam, vrolijk en robuust speelgoed. Het motto van Vtech is dan ook: Leren is kinderspel!

Speelgoed kopen met persoonlijke service

Wanneer je online speelgoed van Vtech koopt op villa4kids.nl ben je zeker van een goede en persoonlijke service. Gaat er iets mis met de bestelling? Mail of bel naar Villa4Kids voor een snelle oplossing.

Plaats je een bestelling op maandag t/m vrijdag, dan staat de bezorger vaak binnen 1 - 2 werkdagen voor je deur. Elk pakket is makkelijk online te volgen met de track en trace code.

Het kan natuurlijk gebeuren dat het product te groot, te klein of toch anders van kleur is dan gedacht. Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst kan je je bestelling of een deel ervan retourneren.


www.villa4kids.nl gebruikt cookies om het online winkelen op deze site zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder te kijken op deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookiebeleid pagina.
SLUITEN